L’Institut d’Oftalmologia Clínica Girona (IOC) 
Juli Garreta, 13 2on pis · 17002 Girona
CIF  
  Registre mercantil de Girona
Volum 1198
Llibre 0
Foli 57
Secció 8
Full GI-10123
Inscrip. 5
 


DADES IDENTIFICATIVES

 

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació, es reflecteixen les següents dades:


El titular d'aquest website és “INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P.”, amb domicili a Juli Garreta, 13 2on pis, 17002 Girona, amb número de NIF: B17356932.
Correu electrònic de contacte info@oftalis.com


La informació continguda en https://www.oftalis.com constitueix un servei d'informació dels diversos serveis que ofereix “INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P” (d'ara endavant “OFTALIS”) en l'àmbit de l'assistència mèdica i oftalmològica i serveis relacionats.



 

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D'ÚS


L'accés a la Web https://www.oftalis.com exigeix l'acceptació de les condicions d'ús que a cada moment es trobin vigents en aquesta Web.



 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL


El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen en https://www.oftalis.com/ estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de “OFTALIS”, i no es permet, la reproducció total o parcial d'aquesta Web, ni el seu tractament informàtic, comunicació pública, distribució, difusió, modificació, transformació o descompilación, sense el permís previ i per escrit del seu titular, “OFTALIS” de conformitat amb el que es disposa en els articles 8 i 32 paràgraf segon de la Llei de Propietat Intel·lectual.
 

L'usuari, exclusivament podrà utilitzar el material que aparegui en aquesta Web per al seu ús personal i privat, quedant prohibida la seva utilització amb finalitats comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per “OFTALIS”.


“OFTALIS” vetllarà pel compliment de les anteriors condicions i per a la deguda utilització dels continguts presentats en el seu portal, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.



 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

L'accés a la pàgina Web o el seu ús no implica una recollida de dades personals de l'usuari per part de “OFTALIS”. No obstant això, es comunica que en el cas que “OFTALIS” sol·liciti dades personals, s'informarà degudament l'usuari conforme al que s'estableix en el Reglament General de Protecció de Dades i altra normativa que resulti d'aplicació relativa a la protecció de dades.

 

Les Dades Personals que recull “OFTALIS” en els diferents tipus de formularis seran tractats amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud realitzada per l'interessat, així com per al manteniment de la relació que en el seu cas s'estableixi, i la gestió, administració, informació, prestació i millora dels serveis que decideixi contractar.


Per a una informació més detallada quant a la Protecció de Dades, haurà d'accedir a la nostra Política de Privacitat.


“OFTALIS” ha pres les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que es troben exposats, ja provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural.



 

DADES A XARXES SOCIALS

 

“OFTALIS” disposa de perfils en diferents xarxes socials, per la qual cosa hem d'advertir a l'usuari que totes les dades que publiqui en aquests perfils seran coneguts per tots aquells usuaris que també interactuin en aquest perfil o que simplement el consultin, tinguin aquests o no el seu propi perfil en la xarxa social, ja que tots els perfils de “OFTALIS” són públics. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l'usuari en els perfils de “OFTALIS” serà objecte de comunicació a la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei. Li recomanem que consulti les Polítiques de Privacitat de les xarxes socials abans d'utilitzar aquests serveis.
 

En el cas que l'usuari enviï informació de qualsevol tipus a “OFTALIS”, sobretot en el cas de dades de tercers, a través de les xarxes socials, aquest declara i garanteix que està legitimat a enviar aquesta informació i que no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, de marca, de patent, secret comercial, o qualsevol altre dret de tercer, que la informació no té caràcter confidencial i que no danya o ofèn a tercers.
 

“OFTALIS” només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades conforme a la legislació vigent, respecte a les dades que reculli directament de l'usuari, no tenint cap mena de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors usos que la xarxa social pogués efectuar.

 

 

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

 

“OFTALIS” no es responsabilitza dels possibles danys o perjudicis que puguin succeir a conseqüència de l'ús dels continguts de la Web, sent d'exclusiva responsabilitat de l'usuari que accedeixi a aquests.
 

En el mateix sentit, “OFTALIS” no es responsabilitza dels possibles perjudicis que es puguin derivar de l'ús d'una versió no actualitzada o defectuosa del navegador, d'interrupcions en la connexió que es produeixin durant la transmissió de dades, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament del sistema telemàtic, de bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de les línies telefòniques, així com de danys provocats per terceres persones mitjançant intromissions no autoritzades.
 

La Web de “OFTALIS” conté enllaços a altres pàgines Web que poden resultar d'interès per als usuaris. “OFTALIS” no assumeix cap responsabilitat sobre aquests enllaços, no podent-se garantir el compliment de Polítiques de Privacitat adequades, motiu pel qual l'usuari accedeix al contingut de les referides pàgines Web en les condicions d'ús que es fixin en les mateixes i sota la seva exclusiva responsabilitat.
 

“OFTALIS” no es fa responsable de l'incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l'usuari en el seu accés a la Web https://www.oftalis.com/ i/o en l'ús de les informacions contingudes en ella.
 

“OFTALIS” es reserva el dret a interrompre o denegar discrecionalment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l'accés de qualsevol usuari als continguts d'accés restringit, quan concorrin alguna de les circumstàncies descrites.



 

ENLLAÇOS

 

Tots els enllaços o links, hipertextual, framing o qualsevol altre tipus de connexió virtual a través de xarxes de telecomunicació des de qualsevol lloc web a la nostra pàgina Web, haurà de ser sol·licitat i autoritzat prèviament i per escrit per “OFTALIS”, i en defecte d'això els enllaços que s'estableixin a aquesta Web, hauran de fer-se a la seva pàgina d'inici.
 

Els enllaços que es realitzin a pàgines Web de tercers tenen únicament una finalitat orientativa, sent el seu objecte el posar a la disposició de l'usuari altres fonts d'informació que poguessin ser del seu interès.
 

“OFTALIS” procura revisar periòdicament el contingut dels seus enllaços. No obstant això, és impossible conèixer en tot moment el contingut concret dels enllaços proposats. Derivat d'això, sol·licitem la col·laboració de qualsevol usuari que accedeixi als referits continguts en el supòsit que els seus continguts poguessin ser contraris a la legalitat vigent, moral o ordre públic, posant-ho en coneixement a través del següent correu electrònic info@oftalis.com.



 

RESPONSABILITAT


En definitiva, l'usuari és l'únic responsable de l'ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertexts inclosos en la Web https://www.oftalis.com/



 

RESERVA

 

OFTALIS“” es reserva la facultat en tot moment, sense necessitat de previ avís, d'efectuar modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu Web o en la seva configuració i presentació. Així mateix, es reserva el dret a suspendre temporalment, i sense que sigui necessari previ avís, l'accessibilitat a la Web per raons d'eventual necessitat i per a efectuar operacions de manteniment, reparació o millora.

“OFTALIS” es reserva el dret a incloure o retirar totalment o parcialment de la Web, qualsevol informació a la seva exclusiva discreció.



 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

Per a totes aquelles qüestions que es puguin suscitar amb motiu d'interpretació, execució o eventual incompliment de les presents condicions d'utilització, els usuaris, amb renúncia al seu propi fur, i amb independència del lloc on se susciti qualsevol disputa, se sotmetran expressament a la competència i jurisdicció dels jutjats i tribunals de Girona.

Les presents condicions es regiran, en tot cas, per la legislació espanyola.
 

Tots els drets reservats INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P.



 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

A través del present avís, “INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P.”, (d'ara endavant “OFTALIS”), informa els usuaris de la Web https://www.oftalis.com en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (Reglament General de Protecció de Dades) i altra normativa d'aplicació, de la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de manera expressa, lliure i voluntària, facilitar a “OFTALIS” les dades personals que els són sol·licitats motivat per la sol·licitud d'informació o per a la contractació dels diversos serveis que s'ofereixen dins de l'àmbit de l'assistència mèdica i oftalmològica i serveis relacionats.
 

Excepte que específicament s'estableixi el contrari, es considera necessari completar totes les dades requerides en el formulari o imprès anàleg de manera veritable, exacta, completa i actualitzada. En cas contrari, “OFTALIS” podrà, depenent del cas, no procedir al registre de l'usuari, o bé denegar el servei concret sol·licitat. Totes les dades facilitades per l'usuari/interessat seran tractats atenent les característiques detallades a continuació.


Informació relativa al tractament de les dades personals
 

Identificació del responsable: “INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P.”, amb domicili en Juli Garreta, 13 2on pis, 17002 Girona amb número de NIF: B17356932. Correu electrònic de contacte info@oftalis.com


Identificació del Delegat de Protecció de Dades:

Per a totes aquelles qüestions relatives a les dades personals, com poden ser consultes, sol·licituds, suggeriments, etc., pot dirigir-se al Delegat de Protecció de Dades designat per “OFTALIS” a través del següent correu electrònic info@oftalis.com,  al telèfon 972 41 24 13 o presencialment en les nostres oficines del c/ Juli Garreta, 13 2on pis, 17002 de Girona.

 

Finalitat del tractament:

 

Totes les dades facilitades seran tractats amb les següents finalitats:

 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, l'interessat no sol·liciti la seva supressió o siguin necessaris per als fins del tractament. No procedirà la destrucció de les dades quan existeixi una previsió legal que exigeixi la seva conservació i, en aquest cas, es procedirà al bloqueig de les dades, conservant-se únicament a la disposició de les Administracions públiques, Jutges i Tribunals, per a l'atenció de les possibles responsabilitats nascudes del tractament, durant el termini de prescripció d'aquestes.
 

En l'actualitat no es procedeix a realitzar cap mena de decisions automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils, basant-se en les seves dades personals. En el cas en què en un futur s'anessin a realitzar aquestes decisions automatitzades, es recaptarà el consentiment previ.



Legitimació del tractament:


Tot tractament realitzat sobre les seves dades personals ha estat consentit per Vostè de manera prèvia i expressa. Amb caràcter previ se l'informa de tots aquells extrems exigits per la Llei perquè pugui prestar un consentiment informat.

Podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment tal com es detalla més endavant en el present document.



Destinataris, cessions i transferències de dades:
 

Les seves dades no seran cedits tret que siguin estrictament indispensable per al compliment de les finalitats anteriorment dites o obligació legal.

Igualment, les seves dades tampoc seran transferits a països fora de la Unió Europea tret que fos indispensable per al compliment de les finalitats i Vostè ens autoritzi de manera prèvia i expressa.



Drets dels interessats:
 

Podrà exercitar en qualsevol moment els drets que es detallen a continuació, mitjançant correu postal a “OFTALIS”, Juli Garreta, 13 2on pis, 17002 Girona ; mitjançant correu electrònic a info@oftalis.com. La sol·licitud haurà de contenir nom, cognoms i la documentació que acrediti la identitat de l'interessat o del seu representant legal, així com document acreditatiu de la representació, petició en la qual es concreti la sol·licitud, domicili a l'efecte de notificacions, data i signatura del sol·licitant i documents acreditatius de la petició que formula. Si la sol·licitud no reuneix els requisits especificats es requerirà la seva esmena.

Els drets dels interessats són: d'accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió; i la seva definició és:


Dret d'accés:

L'interessat tindrà dret a obtenir del responsable del tractament confirmació de si s'estan tractant o no dades personals que el concerneixen i, en tal cas, dret d'accés a les dades personals i a la següent informació:
 


Quan es transfereixin dades personals a un tercer país o a una organització internacional, l'interessat tindrà dret a ser informat de les garanties adequades en virtut de l'article 46 relatives a la transferència. El responsable del tractament facilitarà una còpia de les dades personals objecte de tractament. El responsable podrà percebre per qualsevol altra còpia sol·licitada per l'interessat un cànon raonable basat en els costos administratius. Quan l'interessat present la sol·licitud per mitjans electrònics, i tret que aquest sol·liciti que es faciliti d'una altra manera, la informació es facilitarà en un format electrònic d'ús comú.


Dret de rectificació:

L'interessat tindrà dret a obtenir sense dilació indeguda del responsable del tractament la rectificació de les dades personals inexactes que el concerneixin. Tenint en compte els fins del tractament, l'interessat tindrà dret al fet que es completin les dades personals que siguin incompletes, inclusivament mitjançant una declaració addicional.


Dret de supressió:

L'interessat tindrà dret a obtenir sense dilació indeguda del responsable del tractament la supressió de les dades personals que el concerneixin, el qual estarà obligat a suprimir sense dilació indeguda les dades personals quan concorri alguna de les circumstàncies següents:

a) les dades personals ja no siguin necessaris en relació amb els fins per als quals van ser recollits o tractats d'una altra manera
b) l'interessat retiri el consentiment en què es basa el tractament de conformitat amb l'article 6, apartat 1, lletra a), o l'article 9, apartat 2, lletra a), i aquest no es basi en un altre fonament jurídic
c) l'interessat s'oposi al tractament conformement a l'article 21, apartat 1, i no prevalguin altres motius legítims per al tractament, o l'interessat s'oposi al tractament conformement a l'article 21, apartat 2
d) les dades personals hagin estat tractats il·lícitament
e) les dades personals hagin de suprimir-se per al compliment d'una obligació legal establerta en el Dret de la Unió o dels Estats membres que s'apliqui al responsable del tractament
f) les dades personals s'hagin obtingut en relació amb l'oferta de serveis de la societat de la informació esmentats en l'article 8, apartat 1.
 

Quan el responsable hagi fet públic les dades personals dels quals l'interessat ha exercit el seu dret de supressió, el responsable haurà d'adoptar, atenent la tecnologia disponible i el cost de la seva aplicació, les mesures raonables per a comunicar als tercers que estiguin tractant aquesta informació de la sol·licitud de supressió de les dades, així com de qualsevol enllaç a aquestes dades o a qualsevol còpia o replica d'aquests.

Aquest dret es veurà limitat per altres drets com ara el dret a la llibertat d'expressió i informació, pel compliment d'alguna obligació legal, o quan existeixin raons d'interès públic.


Dret a la limitació del tractament:
 

L'interessat tindrà dret a obtenir del responsable del tractament la limitació del tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions següents:

 

Quan el tractament de dades personals s'hagi limitat en virtut de l'apartat 1, aquestes dades només podran ser objecte de tractament, amb excepció de la seva conservació, amb el consentiment de l'interessat o per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions, o amb la intenció de la protecció dels drets d'una altra persona física o jurídica o per raons d'interès públic important de la Unió o d'un determinat Estat membre.

Tot interessat que hagi obtingut la limitació del tractament conformement a l'apartat 1 serà informat pel responsable abans de l'aixecament d'aquesta limitació.


Dret d'oposició:
 

L'interessat tindrà dret a oposar-se en qualsevol moment, per motius relacionats amb la seva situació particular, al fet que dades personals que el concerneixin siguin objecte d'un tractament basat en el que es disposa en l'article 6, apartat 1, lletres e) o f), inclosa l'elaboració de perfils sobre la base d'aquestes disposicions.

El responsable del tractament deixarà de tractar les dades personals, tret que acrediti motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els interessos, els drets i les llibertats de l'interessat, o per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.

Quan el tractament de dades personals tingui per objecte el màrqueting directe, l'interessat tindrà dret a oposar-se en tot moment al tractament de les dades personals que el concerneixin, inclosa l'elaboració de perfils en la mesura en què estigui relacionada amb el citat màrqueting.

Quan l'interessat s'oposi al tractament amb finalitats de màrqueting directe, les dades personals deixaran de ser tractats per a aquests fins.

Quan les dades personals es tractin amb finalitats de recerca científica o històrica o fins estadístics de conformitat amb l'article 89, apartat 1, l'interessat tindrà dret, per motius relacionats amb la seva situació particular, a oposar-se al tractament de dades personals que el concerneixin, tret que sigui necessari per al compliment d'una missió realitzada per raons d'interès públic.

 

Dret de portabilitat de dades:
 

L'interessat tindrà dret a rebre les dades personals que li incumbeixin, que hagi facilitat a un responsable del tractament, en un format estructurat, d'ús comú

i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament sense que ho impedeixi el responsable al qual els hi hagués facilitat, quan:

 

En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades d'acord amb l'apartat 1, l'interessat tindrà dret al fet que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

 

L'exercici del dret esmentat en l'apartat 1 del present article s'entendrà sense perjudici de l'article 17. Tal dret no s'aplicarà al tractament que sigui necessari per al compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics conferits al responsable del tractament.
 

El responsable del tractament comunicarà qualsevol rectificació o supressió de dades personals o limitació del tractament efectuada conformement a l'article 16, a l'article 17, apartat 1, i a l'article 18 a cadascun dels destinataris als quals s'hagin comunicat les dades personals, tret que sigui impossible o exigeixi un esforç desproporcionat. El responsable informarà l'interessat sobre aquests destinataris, si aquest així ho sol·licita.
 

Revocació del consentiment: L'interessat, que en el seu moment hagués atorgat el consentiment per a tractar les seves dades personals, podrà igualment retirar-lo amb igual facilitat. La retirada del consentiment no comportarà la il·licitud del tractament efectuat amb anterioritat.
 

L'interessat tindrà dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control competent.
 

Quan les dades personals vagin a ser tractats de manera posterior per a finalitats diferents, el responsable informarà l'interessat de tal extrem.
 

Mesures de seguretat: El Responsable del Tractament manifesta que ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que es troben exposats, ja provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural.
 

La Web de https://www.oftalis.com/ conté enllaços a altres pàgines Web que puguin resultar d'interès per a l'interessat. “OFTALIS” no assumeix cap responsabilitat sobre aquests enllaços, sense que es pugui donar cap garantia en el compliment de polítiques de privacitat adequades, per la qual cosa l'interessat accedeix al contingut de les referides pàgines Web en les condicions d'ús que es fixin en les mateixes i sota la seva exclusiva responsabilitat.
 

Si té algun dubte, qüestió o recomanació sobre la nostra Política de Privacitat, pot dirigir-se a nosaltres a través de correu electrònic a la següent adreça: info@oftalis.com
 

Tots els drets reservats INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P.

Política de Cookies

Una cookie és un fitxer que es descarrega en l'ordenador/Telèfon intel·ligent/Tauleta de l'usuari en accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s'efectua des d'aquest equip, però no ens proporcionen informació ni sobre el seu nom, ni sobre qualsevol altra dada de caràcter personal seu, constant únicament a l'efecte de funcionament, seguretat i estadística. Les cookies que utilitzem no poden llegir dades del seu ordinador ni llegir dades d'altres cookies. Pot configurar el seu navegador perquè li avisi en pantalla que rebrà una cookie. Si l'usuari decideix no acceptar cookies, això no impedirà que pugui accedir a la informació d'https://www.oftalis.com.


“OFTALIS” utilitza cookies pròpies per a gestionar els diferents serveis que ofereix a l'usuari, i en funció de la seva finalitat podem distingir entre:


Cookies de sessió: Són un tipus de cookies dissenyades per a recaptar i emmagatzemar dades quan l'usuari inicia sessió en l'àrea privada d'https://www.oftalis.com. Aquesta cookie caduca en finalitzar la sessió, esborrant-se del seu ordinador.


Cookies persistents: Són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la cookie, i que pot anar d'uns minuts a diversos anys.


Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d'una comanda, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.


Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d'una sèrie de criteris en el terminal de l'usuari com per exemple serien l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d'on accedeix al servei, etc.


Cookies d'anàlisis: Són aquelles que permeten al responsable d'aquestes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquesta mena de cookies s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris d'aquests llocs, aplicacions i plataformes, amb la finalitat d'introduir millores en funció de l'anàlisi de les dades d'ús que fan els usuaris del servei.


Segons el Grup de Treball de l'Article 29, en el seu Dictamen 4/2012, ha interpretat que entre les cookies exceptuades del compliment de les obligacions establertes en l'article 22.2 de la LSSI, estan les utilitzades per a permetre únicament la comunicació entre l'equip de l'usuari i la xarxa, i aquelles utilitzades estrictament per a prestar un servei expressament sol·licitat per l'usuari, estant aquelles que tenen per finalitat:
 

  • Cookies de «entrada de l'usuari»
  • Cookies d'autenticació o identificació d'usuari (únicament de sessió)
  • Cookies de seguretat de l'usuari (Per exemple, per a detectar intents erronis i reiterats de connexió a un lloc web)
  • Cookies de sessió de reproductor multimèdia
  • Cookies de sessió per a equilibrar la carrega
  • Cookies de personalització de la interfície d'usuari
  • Cookies de complement (plug-*in) per a intercanviar continguts socials



Les cookies de sessió i d'entrada d'usuari se solen utilitzar per a rastrejar les accions de l'usuari en emplenar els formularis en línia en diverses pàgines, o com a cistella de la compra per a fer el seguiment dels articles que l'usuari ha seleccionat en prémer un botó.

Si es desactiva l'acceptació de les cookies estrictament necessàries per a la prestació de determinats serveis sol·licitats expressament per l'usuari, no podrà consultar i/o rebre correctament els continguts i serveis d'https://www.oftalis.com

A continuació, es relacionen les cookies utilitzades en https://www.oftalis.com:


Cookies pròpies
 

  • Estrictament necessàries
    • Finalitat: Serveixen per a oferir serveis o recordar configuracions per a millorar la seva experiència de navegació en el nostre lloc web, com l'idioma.



Cookies de tercers Analítiques


Google Analytics
 

  • Finalitat: Informes estadístics sobre el trànsit del lloc web, la seva audiència total i l'audiència en una determinada campanya publicitària.
    • Dades: Nombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, país des d'on es fa la consulta, detalls sobre els navegadors usats.



Social
 

  • Youtube
    • Dades: Nombre de visualitzacions.
    • Finalitat: Mesurar l'audiència dels audiovisuals allotjats en aquest canal.
  • Facebook
    • Finalitat: Mantenir informats als seguidors en aquesta xarxa de les novetats.
    • Dades: Nombre de visites, comentaris i interaccions.
  • Linkedin
    • Finalitat: Mesurar l'audiència i els seguidors.
    • Dades: Nous contactes (si n'hi hagués) i visualitzacions realitzades pels usuaris.
  • Cookie de Google Maps, segons el que es disposa en la seva política de privacitat i ús de cookies.



“INSTITUT D'OFTALMOLOGIA S.L.P.” també utilitza les cookies analítiques del servei de Google Analytics per a l'anàlisi del nostre lloc web. Aquestes cookies s'utilitzen per a recollir informació sobre l'ús del nostre lloc web per part dels visitants, utilitzant la informació per a facilitar i millorar la navegació. La desactivació d'aquestes cookies no afectarà la funcionalitat d'https://www.oftalis.com.


Google Analytics és l'eina d'analítica de Google que ajuda als llocs web i als propietaris d'aplicacions a entendre la manera en què els seus visitants interactuen amb aquestes. Pot utilitzar un conjunt de cookies per a recopilar informació i informar de les estadístiques d'ús dels llocs web sense identificar personalment als visitants de Google. Més informació sobre les cookies de Google Analytics i informació sobre la privacitat.


Algunes parts de la Web es poden connectar amb diverses xarxes socials com per exemple Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, etc., per la qual cosa haurà de consultar la política de cookies que aquestes ofereixin en cada cas abans d'utilitzar els seus serveis.

Pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d'Internet. A continuació, li indiquem els links dels principals navegadors on expliquen com:
 

  • Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Google Chrome per a Android
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Safari per a IOS (iPhone – iPad)



Aquests navegadors estan sotmesos a constants actualitzacions i modificacions, per la qual cosa no podem garantir que s'ajustin completament a la versió del seu navegador actual. També és possible que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços, per la qual cosa haurà de consultar l'ajuda del seu navegador per a configurar l'ús de cookies.

Si volgués retirar el seu consentiment en qualsevol moment relacionat amb la present Política de Cookies, haurà d'eliminar les cookies emmagatzemades a través dels ajustos i configuracions del seu navegador d'Internet.

La present Política de Cookies té per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les cookies que s'utilitzen en https://www.oftalis.com. En cas que vulgui més informació sobre l'ús de les cookies podrà sol·licitar-lo per correu electrònic a info@oftalis.com.